نوشته شده توسط : ابینه سیر

نصب دوربین مداربسته cctv شبکه تا حدودی پیچیده تر از نصب دوربین های آنالوگ است با این حال یادگیری طریقه نصب آن زمان زیادی نمی خواهد. در این مقاله به صورت کوتاه و مختصر طریقه اتصال یک دوربین شبکه(IP) به کامپیوتر و گرفتن تصویر آن بر روی کامپیوتر اموزش داده شده است.

توجه داشته باشید که نکته اصلی در نصب دوربین های شبکه نه صرفا نصب آن بلکه عیب یابی سیستم شبکه است. عیب یابی در شبکه به زمان و تجربه زیادی نیاز دارد.

به طور کلی دوربین های شبکه دارای نحوه عملکرد تا حدودی متفاوت نسبت به یکدیگر با توجه به برندشان هستند اما نحوه نصب آنها دارای اشتراکاتی است. در این مقاله سعی شده بیشتر به روش مشترک و کلی نصب دوربین های شبکه پرداخته شود.

1)      اتصال تغذیه به دوربین: دوربین های شبکه معمولا دارای یک آداپتور به همراه دوربین هستند. برای تغذیه دوربین بهتر است از همان آداپتور و یا آداپتور مناسب دوربین استفاده کنید.

2)      اتصال دوربین به کامپیوتر: برای اتصال دوربین به کامپیوتر باید از یک کابل عادی شبکه استفاده کنید. یک سر کابل باید به خروجی LAN دوربین متصل شده و سر دیگر به LAN کامپیوتر شما متصل شود. توجه داشته باشید که در صورتی که خروجی LAN کامپیوتر نمی تواند دوربین را به صورت POE تغذیه کند پس حتما باید تغذیه دوربین را به صورت مجزا به دوربین وصل کنید. (کابل LAN را میتوانید در اندازه های مختلف از مغازه های خدمات رایانه ای تهیه کنید)

3)      قرائت IP دوربین: بر روی جعبه یا کاتالوگ دوربین می توانید آدرس IP و پسورد اولیه دوربین را پیدا کنید. این آدرس به صورت یک کد چهار سیلابی است (برای مثال 192.168.1.10). هر سیلاب بیش از 255 نخواهد بود.

4)      تنظیم رنج IP کامپیوتر:همانطور که گفته شد هر آدرس IP دارای چهار سیلاب است. به سه سیلاب اول ادرس رنج IP گفته می شود. برای مثال در ادرس IP 192.168.1.15 رنج IP برابر 192.168.1خواهد بود. برای آنکه بتوانید دوربین را به کامپیوتر خود متصل کنید باید سه سیلاب اول ادرس IP خود را با سه سیلاب اول ادرس دوربین یکسان کنید یا در اصطلاح رنج IP کامپیوتر و دوربین را یکی کنید. توجه داشته باشید که رقم اخر ادرس باید حتما متفاوت باشد. بهتر است برای کامپیوتر رقم 1 را به عنوان رقم آخر انتخاب کنید.

5)      Ping کردن ادرس IP دوربین:Ping کردن به معنای چک کردن اتصال دو تجهیز به هم است. در صورتی که پینگ دوربین را نداشتید بهتر است رنج IP و اتصال سخت افزاری دوربین را مجدد چک کنید.

6)      نصب نرم افزار دوربین: هر دوربین شبکه با توجه به برند خود دارای نرم افزار خاص خود است. این نرم افزارها معمولا تشابهات زیادی با هم دارند. برای پیدا کردن نرم افزار CMS دوربین به CD موجود در جعبه دوربین مراجعه کنید.

7)      اضافه کردن دوربین به نرم افزار: پس از اتمام نصب نرم افزار به قسمت Search device یا add device در نرم افزار مراجعه کنید. در این قسمت پس از سرچ کردن تجهیزات متصل به کامپیوتر شما خواهید توانست دوربین خود را که با IP مشخص شده روی جعبه قابل شناسایی است پیدا کنید و آن را به نرم افزار اضافه کنید. پس از اضافه کردن دوربین به نرم افزار شما قادر خواهید بود تصاویر دوربین را در نرم افزار مشاهده کنید یا تنظیمات خود را روی دوربین انجام دهید.

در صورتی که در بخشی از نرم افزار نیاز به پسورد بود باید از پسورد موجود روی جعبه دوربین استفاده کنید.

روش ping کردن

 Image result for ‫دستور ping در cmd‬‎

اما با استفاده از دستور Ping چطور می شود قطعی کد ip را ملاحضه کرد . کافیست دستور ping کد ip را در CMD تایپ کرده و کلید اینتر را بفشارید . در صورت مشاهده متن Time out دوربین ip قطع می باشد .



:: برچسب‌ها: نصب دوربین های شبکه ,دوربین ,کامپیوتر ,
:: بازدید از این مطلب : 388
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 5 مهر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ابینه سیر

در راستای صیانت از اراضی ملی بستر رودخانه ها و با پیگیری های صورت گرفته، اولین سند تفکیکی رودخانه در کشور با تلاش و پیگیری شرکت آب منطقه ای کردستان و اداره منابع آب شهرستان دیواندره صادر شد.
به گزارش ایسنا، در راستای حفاظت و صیانت از اراضی ملی واقع در بستر رودخانه ها و برابر تفاهم نامه منعقده بین وزارت نیرو و سازمان ثبت اسناد کشور و با پیگیری های دو ساله، اولین سند تفکیکی بستر رودخانه در شهرستان دیواندره از محل اسناد صادره منابع طبیعی و آبخیزداری برای اراضی واقع در بستر رودخانه ها که قبلا توسط ایشان صادر و اخذ شده بود؛ بنام شرکت آب منطقه ای کردستان به نمایندگی از وزارت نیرو صادر و در فرمانداری دیواندره با حضور فرماندار شهرستان، همکاران دفتر مهندسی رودخانه شرکت و دستگاه های مرتبط شهرستانی رونمایی شد.

شایان ذکر است بر اساس ماده (2) قانون توزیع عادلانه آب، اراضی واقع در بستر رودخانه ها و مجاری آبی و... در اختیار حکومت اسلامی و وظیفه حفاظت و صیانت از آن بر عهده وزارت نیرو و به نمایندگی از آن شرکت های آب منطقه ای و ادارات منابع آب می باشد و این مهم مستلزم انجام مطالعات تعیین حدود بستر و حریم رودخانه ها و سایر مطالعات تکمیلی می باشد و در نهایت اخذ اسناد رسمی و مالکیت، این وظایف را تسهیل و برخورد با متخلفین و متصرفین را نیز تسریع می بخشد.

متاسفانه در بخشی از این اراضی در سنوات گذشته در سراسر ایران، ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری تصرفاتی را داشته و برای بخشی از این اراضی اسناد مالکیت دریافت و نسبت به واگذاری دائم به افراد برای کاربری های مختلف نیز بعضاً اقدام و ضمن ایجاد ناهماهنگی، جان و مال افراد نیز در معرض تهدید حوادث غیرمترقبه مانند سیل قرار گرفته است.

 بر همین اساس و در راستای تفاهم نامه منعقده مابین وزارت نیرو و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور که مقرر می دارد؛ "سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نسبت به کسر حدود بستر رودخانه ها، انهار، تالاب ها از اسناد صادره برای اراضی ملی و دولتی اقدام و ضمن صدور سند مالکیت به نام جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی وزارت نیرو از صدور هر گونه سند جدید برای سایر اشخاص در محدوده های مذکور جلوگیری کند".

لذا اداره منابع آب دیواندره پس از دو سال کار کارشناسی و پیگیری مجدانه در تاریخ 96/11/28 موفق به اخذ اولین سند تفکیکی اراضی بستر رودخانه ها از اسناد منابع طبیعی و آبخیزداری و در ادامه برای سایر پلاک ها نیز این اسناد صادر می شود.



:: برچسب‌ها: سند تفکیکی ,
:: بازدید از این مطلب : 445
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 اسفند 1397 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد